Over TAXTICS

Na jarenlange praktijkervaring opgedaan te hebben op diverse advieskantoren heb ik de stap genomen om Taxtics te beginnen. Op een belastingadvieskantoor hebben cliënten veel aanspreekpunten, wat in de meeste gevallen niet altijd fijn werkt en zelfs frustratie opwekt. Het gevolg is dat de client erg lang moet wachten voor een bericht en voor het minste geringste een factuur ontvangt.

Omdat het belangrijk het is om te weten waar je aan toe bent als het om ondernemen gaat, daarom werkt Taxtics met vaste prijsafspraken per opdracht.  Ook is de communicatie direct (u heeft maar 1 aanspreekpunt) en kunt u een snelle reactie verwachten, binnen 24 uur. De kernwaarden van Taxtics zijn:

  1. Transparantie
  2. Bereikbaarheid
  3. Directe communicatie
  4. Duidelijkheid over kosten
  5. Heldere uitleg en tijd voor vragen

 De praktijkervaring leert dat er voor elke belastingvraag een oplossing is.
Als lid van de Register Belastingadviseurs ben ik verplicht mijn kennis up-to-date te houden zodat ik mijn cliënten van het beste advies kan voorzien.

Ik ben er voor de kleine ondernemers die net zijn gestart en niet zo goed weten waar ze moeten beginnen, maar ik ben er ook voor de DGA’s, BV’s en de grotere ZZP’er die graag hun belastingen en administratie inzichtelijk willen houden.

Omdat ik de internationale belastingpraktijk erg leuk vind, draai ik mijn hand er niet voor om ook expats en internationale bedrijven op weg te helpen in Nederland. Expats hebben veelal te maken met de 30% regeling en de internationale bedrijven hebben meestal een vaste inrichting in Nederland, maar ook niet altijd. Voor al deze belastingplichtigen zien de belastingaangiften er verschillend uit en kunnen vrij complex zijn. 

Ook heb ik in al die jaren een fijn netwerk van specialisten opgebouwd die cliënten van het beste advies kunnen voorzien indien dit nodig is.

Heeft u een belastingvraag of zoekt u hulp voor uw administratie, neem dan gerust contact op zodat we uw situatie kunnen bespreken.

 Simona Henny-Martisova LLM RB

Contact opnemen

Twijfel niet en neem contact op. U ontvangt zo spoedig mogelijk bericht terug.

nl_NL